We zoeken jou!
Over Badhotel Rockanje op Voorne aan Zee
We zijn een beetje een bijzonder bedrijf: Een mooi Noord-Amerikaans Lodge hotel en brasserie op 400 meter van het strand, vergaderzalen en een heuse Tipi Tent.
Nergens is de afwisseling zo groot als hier. We zoeken dan ook geen gewone chef-kok die de hele dag in “zijn” keuken staat. Het gaat hier alle kanten op: Van lunches, borrelhapjes en 3-gangendiners a-la-carte tot buffetten en zalm roken op onze eigen smoker. Hoe gevarieerd wil je het hebben? Hoe gevarieerd wil je het hebben? Maar wel altijd kwaliteit en echt koken! Niks uit pakjes (En stiekem moet je het ook gewoon leuk vinden om in een uniek hotel te werken met een heel eigen sfeer).
Jouw werk als Chef-Kok
Wie ben jij?
- Passie voor food en de presentatie ervan. Dat moet vanuit je tenen komen!
- Je bent één van de belangrijkste schakels in het bedrijf. De chef. De aanvoerder in de keuken. De inspirator voor de rest. We willen gek worden van je ideeën.
- Blije uitstraling, lol in je werk. Veel energie.
- Je bent lekker extravert en maakt makkelijk contact. Gasten zijn niet eng.
- Je hebt ervaring. Kan goed organiseren. Spreekt Nederlands en/of Engels.
- Inkoop en planning is gesneden koek voor jou.
Balans tussen werk en privé (vaak een ding in ons vak):
- Rooster 3 weken vooruit en veelal klaar om uiterlijk 22.00 uur
- 4 daagse werkweek waar mogelijk en regelmatig een weekenddag vrij.
Wat bieden wij jou?
- Een fulltime job voor 38 uur per week. En ja, het wordt weleens meer, maar altijd gecompenseerd.
- Veel uitdaging, veel ruimte voor je ideeën en plezier in je werk.
- Doorgroei mogelijkheden in ons MT Team
- Een toffe werkplek met een moderne-keuken
- Collega’s die kwaliteit willen leveren en plezier hebben.
- Niemand is ergens te goed voor: Geen hiërarchisch team, maar werken vanuit gelijkwaardigheid.
- We willen je beter maken. Ruimte geven voor training en inspiratie. Zodat ook jij groeit.
- We zijn professioneel. Kijken iedere maand naar de cijfers en betrekken je hierin. Geen geheimen!
- Een geoliede machine met echte teamspirit, ook tussen de afdelingen onderling.
- We verwachten nogal wat. Natuurlijk betalen we onze toppers daarom ook goed.
Durf jij het aan?
Ben jij de Chef-Kok die we zoeken? Stuur dan je een mailtje naar Pieter Postma, de F&B kapitein op het schip (zelf oud Chef-Kok) pieterpostma@badhotel.nl. Ook als je vragen hebt over de baan. Hij belt je graag even op of drinkt een kop koffie met je. Wil je meer weten over ons? Check onze website!